Weerdsluis, Oudegracht en gele Domtoren in Utrecht

van Donker Utrecht

- Werkcode: 76 502

Donker Utrecht over Weerdsluis, Oudegracht en gele Domtoren in Utrecht

Weerdsluis, Oudegracht en gele Dom. Utrecht gaf een voorproefje van het feest dat de stad te wachten staat tijdens het Grand Départ in juli 2015. Ofwel: de Tour de France start in Utrecht in de zomer van 2015.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 28 november 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl
Weerdsluis, Oudegracht en gele Domtoren in Utrecht vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Bemuurde Weerd, Domplein en de Dom van Utrecht, Donker Utrecht, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Oudegracht, Religieuze architectuur, Tour de France, Utrecht en Weerdsluis.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Weerdsluis, Oudegracht en gele Domtoren in Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Weerdsluis, Oudegracht en gele Domtoren in Utrecht van Donker Utrecht

Koop de foto Weerdsluis, Oudegracht en gele Domtoren in Utrecht van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 76 502
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden