Golfslag aan de rivier de Lek

van Mark Leeman

- Werkcode: 38 360

Mark Leeman over Golfslag aan de rivier de Lek

Het water was deze ochtend nagenoeg spiegelglad, tot er een boot voorbij kwam. Ik koos een sluitertijd van een halve seconde, zodat het opspattende water iets bewogen zou zijn. Daarna was het een kwestie van afwachten tot de boot voorbij was en de golf op de stenen in de voorgrond te pletter zouden slaan.
Golfslag aan de rivier de Lek vind je in de categorieën Fotografie, Landschappen, Lek (rivier), Nederland, Rivier, Water en Zonsopkomst.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Golfslag aan de rivier de Lek als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Golfslag aan de rivier de Lek van Mark Leeman

Koop de foto Golfslag aan de rivier de Lek van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38 360
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden