Het Huis Utrecht aan de Boorstraat in Utrecht

van Donker Utrecht

- Werkcode: 376 923

Donker Utrecht over Het Huis Utrecht aan de Boorstraat in Utrecht

Het Huis Utrecht aan de Boorstraat.

Het Huis Utrecht is een huis voor makers, een plek voor artistiek onderzoek binnen de podiumkunsten. De organisatie biedt ruimte aan kunstenaars, kunstvakstudenten, kunstinstellingen, de creatieve industrie, start-ups en het (reguliere) bedrijfsleven.

Het pand is een tot theater omgebouwd schoolgebouw.

De foto is genomen in de avondschemering van 7 april 2018.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl
Het Huis Utrecht aan de Boorstraat in Utrecht vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Fotografie, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie en Utrecht.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Het Huis Utrecht aan de Boorstraat in Utrecht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het Huis Utrecht aan de Boorstraat in Utrecht van Donker Utrecht

Koop de foto Het Huis Utrecht aan de Boorstraat in Utrecht van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 376 923
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden