Honda Acura NSX 2016 Schilderij

Honda Acura NSX 2016 Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Honda Acura NSX 2016 Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321657
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl op paneel van de Honda Acura NSX, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

De Honda NSX is de supersportwagen van het Japanse automerk Honda. Ook het luxemerk van Honda, Acura, produceerde deze wagen onder de naam Acura NSX.
In 2005 werd de productie van de eerste generatie, na vijftien jaar, afgesloten. In deze tijd zouden ongeveer 18.000 modellen onder deze naam geproduceerd zijn.
Tijdens de North American International Auto Show van 2012 werd door Acura een conceptauto voorgesteld onder de naam Acura NSX concept. Tijdens de 2015-editie van de Noord-Amerikaanse autoshow heeft Honda de productieversie van de nieuwe NSX gepresenteerd. De auto wordt aangedreven door een viertal motoren, drie elektromotoren en één V6 met dubbele turbo.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken