Late avond bij Reitdiephaven

van Mark Leeman

- Werkcode: 183 912

Mark Leeman over Late avond bij Reitdiephaven

De gekleurde huisjes van Reitdiephaven, Groningen. Ik was hier op een zomer avond en ik had ontzettend geluk met prachtige omstandingheden. Bijna windstil en bijna heldere lucht. De foto maakte ik even na zonsondergang, toen de kleuren blauwig werden en er nog een mooie rode gloed in de lucht hing.
Late avond bij Reitdiephaven vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Blauw, Fotografie, Groningen, Havens, Kleuren, Nederland, Reitdiep (wijk), Spiegelbeeld (reflectie), Water en Zonsondergang.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Late avond bij Reitdiephaven als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Late avond bij Reitdiephaven van Mark Leeman

Koop de foto Late avond bij Reitdiephaven van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183 912
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden