Mistig Kinderdijk

van Mark Leeman

- Werkcode: 38 361

Mark Leeman over Mistig Kinderdijk

In een periode met elke ochtend mist besloot ik naar Kinderdijk te gaan. Het was die ochtend veel mistiger dan verwacht, de molens aan de overkant van de vaart waren nauwelijks te onderscheiden. Na afwachten begon een half uurtje na zonsopgang de zon door de mist te prikken, waardoor de molen terzijde van een waterig zonnetje als een silhouet aftekende in de mist.
Mistig Kinderdijk vind je in de categorieën Fotografie, Kinderdijk, Landschapsfotografie, Mist, Molens, Nederland, Silhouet, Zon en Zonsopkomst.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Mistig Kinderdijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mistig Kinderdijk van Mark Leeman

Koop de foto Mistig Kinderdijk van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38 361
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden