Mistige ochtend

van Mark Leeman

- Werkcode: 38 394

Mark Leeman over Mistige ochtend

Een mistige ochtend op een dijkje langs fort Honswijk, in de provincie Utrecht bij Everdingen. Het was die week op verschillende ochtenden mistig in de regio Utrecht, en ik gokte dat deze plek 's ochtends een mooie foto op zou leveren. Tot twee keer toe bleken bij aankomst de omstandigheden toch niet mooi, of het was veel te mistig, of er was helemaal geen enkele mist te bekennen. Op de derde ochtend dat ik die week deze plek bezocht was het echter precies goed!
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Mistige ochtend als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mistige ochtend van Mark Leeman

Koop de foto Mistige ochtend van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38 394
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden