Oude auto's

van Inge van den Brande

- Werkcode: 346 079

Inge van den Brande over Oude auto's

Deze oude auto's, prachtige oldtimers, staan op een verlaten plek ergens in het bos. Ze staan daar te vergaan, de tijd heeft zijn sporen achtergelaten op de oude auto's. De Oldtimers zijn overwoekerd door klimop, en mos groeit op het dashboard en de autostoelen. Over korte tijd heeft de natuur het overgenomen en zullen de auto's onder het groen van het bos verdwijnen.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oude auto's als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oude auto's van Inge van den Brande

Koop de foto Oude auto's van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346 079
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
288,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden