Oudegracht in Utrecht tussen Kalisbrug en Stadhuisbrug

van Donker Utrecht

- Werkcode: 83 623

Donker Utrecht over Oudegracht in Utrecht tussen Kalisbrug en Stadhuisbrug

Achterzijde Choorstraat aan de Oudegracht in Utrecht gezien vanaf de Vismarkt, tussen de Kalisbrug en de Stadhuisbrug. Aan het eind zie je het stadhuis.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 22 januari 2014.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl
Oudegracht in Utrecht tussen Kalisbrug en Stadhuisbrug vind je in de categorieën Avond, Choorstraat (Utrecht), Donker Utrecht, Fotografie, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Oudegracht, Stadhuis van Utrecht, Trajectum Lumen, Utrecht en Vismarkt.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oudegracht in Utrecht tussen Kalisbrug en Stadhuisbrug als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oudegracht in Utrecht tussen Kalisbrug en Stadhuisbrug van Donker Utrecht

Koop de foto Oudegracht in Utrecht tussen Kalisbrug en Stadhuisbrug van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83 623
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden