Porseleinzwam in het Speulderbos, Putten

van Joep de Groot

- Werkcode: 302 761

Joep de Groot over Porseleinzwam in het Speulderbos, Putten

Een beetje vreemd: een porseleinzwam vanaf onder gefotografeerd. Op deze manier doet het wellicht meer denken aan een ruimtevaartuig. De foto is gemaakt in het Speulderbos, een van de mooiste oude loofbossen van Nederland. Ik had dan ook geluk dat de bladeren al mooi begonnen te kleuren.
Porseleinzwam in het Speulderbos, Putten vind je in de categorieën Bomen, Fotografie, Geel, Herfst, Paddenstoel, Ruimtevaartuig, Speulderbos en Stilleven.
Joep de Groot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joep de Groot

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en zijn schoonheid. Pas later ben ik me toe gaan leggen op het vastleggen hiervan door middel van foto's. In eerste instantie waren dit simpele kiekjes van dingen die ik mooi vond. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik mezelf uitgedaagd de kwaliteit van mijn foto's te verbeteren. Vooral foto's van anderen zijn altijd een inspiratiebron geweest om mezelf te verbeteren. Door het bestuderen van vele boeken, tutorials en tijdschriften heb ik mezelf geleerd wat ik nu toepas. Mijn fotografische stijl kenmerkt zich als weids, kleurrijk en expressief. Veel foto's in mijn portfolio zijn genomen met een groothoeklens tijdens zonsopkomst of -ondergang. Door middel van mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien en met name van het Nederlandse landschap, waarvan ik denk dat het onterecht ondergewaardeerd wordt. Naast landschappen fotografeer ik ook andere onderwerpen in de natuur zoals insecten en andere dieren, planten en paddenstoelen. De echte uitzonderingen hierop zijn enkele architectuur- en stadsfoto's. Doordat ik zelf geen auto bezit, heb ik voornamelijk het gebied rond mijn woonplaats Eindhoven tot mijn werkgebied gemaakt. In de loop van de tijd heb ik hier verschillende fascinerende fotolocaties, buiten de algemeen bekende gebieden zoals de Strabrechtse heide en Kampina, ontdekt.

Alle werken van Joep de Groot


Waarom je kiest voor Porseleinzwam in het Speulderbos, Putten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Porseleinzwam in het Speulderbos, Putten van Joep de Groot

Koop de foto Porseleinzwam in het Speulderbos, Putten van Joep de Groot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 302 761
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden