Purple Dotty

Purple Dotty van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Purple Dotty van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56697
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van een mysterieuze, paarse bloem, genomen in Adelaide Botanic Garden op een mooie reis door Australië. De bloem is voor mij mysterieus, vanwege de kleuren en omdat ik de naam nog niet heb weten te achterhalen. Maar de bolvorm van de bloemen, in een soort parapluvorm, sprak mij erg aan. Ook de vorm van de bloemen zelf, een knopje met sprietjes, maken de bloem interessant genoeg om te fotograferen.

Ik heb de foto wel behoorlijk bewerkt, om er meer pit en een aparte uitstraling aan te geven. De blauwe en paarse kleuren gaan mijns inziens goed samen en geven het geheel ook een vintage look.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken