Rotterdam | Watertaxi en Skyline Wilhelminapier

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 412038

Ricardo Bouman over Rotterdam | Watertaxi en Skyline Wilhelminapier

Deze sfeervolle zonsopkomst in Rotterdam is gefotografeerd vanaf de boulevard aan de Westerkade, naast de Veerhaven op een herfstochtend in 2018.
De foto toont een uitzicht van de skyline van de Wilhelminapier waar een snelle Watertaxi over het water scheert van de Nieuwe Maas.

Links in het midden zie je de Erasmusbrug, ook wel de Zwaan genoemd en De Hef laat zich ook nog even zien. De skyline op de Wilhelminapier bestaat uit de Maastoren, KPN Ventures, De Rotterdam, Cruise Terminal Rotterdam waar het cruiseschip CMV Astoria is aangemeerd, Boston & Seattle, Port of Rotterdam, Montevideo en Hotel New York. Het zonlicht schijnt door de gebouwen van Port of Rotterdam en Montevideo en verlichten een deel van het water.
Rotterdam | Watertaxi en Skyline Wilhelminapier vind je in de categorieën Bruggen, Cruise Terminal Rotterdam, De Rotterdam, Erasmusbrug, Fotografie, Kop van Zuid, Maastoren, Nieuwe Maas, Panoramafotografie, Rotterdam, Skyline, Wilhelminapier en Zonsopkomst.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Rotterdam | Watertaxi en Skyline Wilhelminapier op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rotterdam | Watertaxi en Skyline Wilhelminapier van Ricardo Bouman

Koop de foto Rotterdam | Watertaxi en Skyline Wilhelminapier van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 412038
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.