Roze Gerbera met waterdruppels

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 137 493

Ricardo Bouman over Roze Gerbera met waterdruppels

Deze macrofoto foto van een Roze Gerbera toont u hoe mooi de bloem is, zodra het onderwerp van zeer dichtbij bekeken wordt. Deze macrofoto toont u mooie en schrepe details en een fraaie scherptediepte effect waardoor het algehele beeld een rustige en interessante sfeer uitstraalt. De waterdruppels geven het geheel in dit geval extra element van de schoonheid van de natuur.
Roze Gerbera met waterdruppels vind je in de categorieën Blad, Bloemen, Bokeh, Bokehfotografie, Composietenfamilie, Contemporary, Druppels, Fotografie, Lente, Macrofotografie, Minimalisme, Modern, Natuur en Weer, Roze, Scherptediepte, Sfeer (gevoel), Slaapkamer, Snijbloem, Stilleven, Wachtkamer, Water en lentekleur.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator en fotograaf uit Zoetermeer.
Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Roze Gerbera met waterdruppels als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Roze Gerbera met waterdruppels van Ricardo Bouman

Koop de foto Roze Gerbera met waterdruppels van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 137 493
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden