Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 1 uur geldig!

Roze Gerbera met waterdruppels

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 137493

Ricardo Bouman over Roze Gerbera met waterdruppels

Deze macrofoto foto van een Roze Gerbera toont u hoe mooi de bloem is, zodra het onderwerp van zeer dichtbij bekeken wordt. Deze macrofoto toont u mooie en schrepe details en een fraaie scherptediepte effect waardoor het algehele beeld een rustige en interessante sfeer uitstraalt. De waterdruppels geven het geheel in dit geval extra element van de schoonheid van de natuur.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Roze Gerbera met waterdruppels op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Roze Gerbera met waterdruppels van Ricardo Bouman

Koop de foto Roze Gerbera met waterdruppels van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 137493

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 133 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.