Sardinian Valley

van Mark Leeman

- Werkcode: 9016

Mark Leeman over Sardinian Valley

Een stalletje aan de voet van een berg op het Italiaanse eiland Sardinië. Het was laat in de middag en de zon scheen nog net over een paar bergtoppen op het landschap in de foto. Ik vond het erg mooi hoe de lage zon over de helling scheen en een heel mooie schaduwwerking gaf.
Sardinian Valley vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Helling (geologie), Italië, Landschappen, Sardinië, Schuur en Zonsondergang.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Sardinian Valley als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sardinian Valley van Mark Leeman

Koop de foto Sardinian Valley van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 9016
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden