Schitterende zonsondergang en silhouette in de Namib Woestijn, Namibië

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 380 776

Original Mostert Photography over Schitterende zonsondergang en silhouette in de Namib Woestijn, Namibië

Schitterende zonsondergang en silhouette in de Namib Woestijn, Namibië.
De Namibwoestijn of kortweg Namib wordt gezien als de oudste woestijn ter wereld.[bron?] De ca. 200 kilometer brede zandwoestijn strekt zich uit van noord naar zuid langs de Atlantische kust van Namibië over een lengte van ca. 2000 kilometer, vanaf Angola in het noorden tot de Oranjerivier in het zuiden.

De Namib-woestijn is onderdeel van het Namib-Naukluft National Park dat het grootste wildpark van Afrika is. In het midden van de woestijn bevindt zich Sossusvlei, een schilderachtige vallei waar heel soms water staat. Samen met het naastgelegen Dodevlei is Sossusvlei een van de grote toeristische trekpleisters van het land. Langs de kust ligt een zandzee die vanaf 2013 als werelderfgoed beschouwd wordt.
Schitterende zonsondergang en silhouette in de Namib Woestijn, Namibië vind je in de categorieën Afbeelding, Afrika, Avond, Bureaubladachtergrond, Digitale Kunst, Duisternis, Fotografie, Landschappen, Lucht, Namibië, Namibwoestijn, Rood en SceneAround.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Schitterende zonsondergang en silhouette in de Namib Woestijn, Namibië als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schitterende zonsondergang en silhouette in de Namib Woestijn, Namibië van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Schitterende zonsondergang en silhouette in de Namib Woestijn, Namibië van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 380 776
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden