Speulderbos bij het Solse gat, Putten

Speulderbos bij het Solse gat, Putten van Joep de Groot

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Speulderbos bij het Solse gat, Putten

van Joep de Groot

Speulderbos bij het Solse gat, Putten van Joep de Groot

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 302762

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Doorgaans ben ik niet zo van het fototoerisme; het naar een bekende mooie plek rijden om daar foto’s te gaan maken. Als ik de verhalen hoor hoe het op sommige plekken ’s ochtends dringen is om je statief kwijt te kunnen dan gaan bij mij de nekharen overeind staan. “Je zult mij nooit in het Hallerbos of op de Posbank aantreffen”, was vaak mijn motto. Toch heb ik me ook wel eens schuldig gemaakt aan een stukje fototoerisme door meerdere keren met fotovrienden mee te gaan naar het Speulderbos. Door wat ik er van gezien had en het gebrek aan mooie oude bossen in de omgeving kon ik de verleiding niet weerstaan. Het leverde toch een paar foto’s op, hoewel het moeilijk was door alle bomen het bos te zien. Het zal wel komen omdat ik het niet gewend was.

Dit werk wordt aangeboden door Joep de Groot

Joep de Groot profielfotoAl vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en zijn schoonheid. Pas later ben ik me toe gaan leggen op het vastleggen hiervan door middel van foto's. In eerste instantie waren dit simpele kiekjes van dingen die ik mooi vond. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik mezelf uitgedaagd de kwaliteit van mijn foto's te verbeteren. Vooral foto's van anderen zijn altijd een inspiratiebron geweest om mezelf te verbeteren. Door het bestuderen van vele boeken, tutorials en tijdschriften heb ik mezelf geleerd wat ik nu toepas. Mijn fotografische stijl kenmerkt zich als weids, kleurrijk en expressief. Veel foto's in mijn portfolio zijn genomen met een groothoeklens tijdens zonsopkomst of -ondergang. Door middel van mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien en met name van het Nederlandse landschap, waarvan ik denk dat het onterecht ondergewaardeerd wordt. Naast landschappen fotografeer ik ook andere onderwerpen in de natuur zoals insecten en andere dieren, planten en paddenstoelen. De echte uitzonderingen hierop zijn enkele architectuur- en stadsfoto's. Doordat ik zelf geen auto bezit, heb ik voornamelijk het gebied rond mijn woonplaats Eindhoven tot mijn werkgebied gemaakt. In de loop van de tijd heb ik hier verschillende fascinerende fotolocaties, buiten de algemeen bekende gebieden zoals de Strabrechtse heide en Kampina, ontdekt.

Alle werken