The Mountains of Milford Sound, Nieuw Zeeland

The Mountains of Milford Sound, Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

The Mountains of Milford Sound, Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 142874
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

Een imposante fotobeeld van het schitterende (water)landschap in Milford Sound in Nieuw Zeeland.
Milford Sound is een prachtig natuurgebied in de Fiordlands, gelegen aan de westkust van Nieuw Zeeland. Ik schoot deze foto tijdens een winderige zeiltocht.
Deze foto toont al het moois wat de westkust van Nieuw Zeeland te bieden heeft. Ruige gebergten , watervallen, veel groene bossen en mooie dramatische wolkenpartijen.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken