The inverse Coffee stain

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 241 379

Ricardo Bouman over The inverse Coffee stain

The inverse Coffee stain (De omgedraaide koffie vlek). De cirkel in het middel is wit en bestaat niet uit koffie. Normaal is dit andersom en vandaar de gekozen titel voor dit beeld.
Dit werk betreft een Illustratie en productfoto in één, als minimalistische en moderne (koffie)kunst. Geïllustreerd met echte koffie (espresso) op aquarelpapier.
The inverse Coffee stain vind je in de categorieën Aquarel, Bruin, Contemporary, Drank, Expressionisme, Illustraties, Koffie, Koffietentje, Minimalisme, Modern, Productfotografie, Schilderijen en Slaapkamer.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor The inverse Coffee stain als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

The inverse Coffee stain van Ricardo Bouman

Koop de illustratie The inverse Coffee stain van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 241 379
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden