Woelige Wateren bij het Paard van Marken

van Mark Leeman

- Werkcode: 65 209

Mark Leeman over Woelige Wateren bij het Paard van Marken

Golven rollen op de oever van het Markermeer bij vuurtoren "Paard van Marken". De foto maakte ik op een vroege ochtend vlak voor zonsopkomst. Ik wilde hier zo goed mogelijk de beweging van het water in beeld brengen. De kunst is dan het kiezen van de juiste sluitertijd om de beweging van het water niet te bevriezen, maar ook niet geheel detailloos te krijgen. Een halve seconde bleek hier de beste instelling te zijn. Daarnaast was het een kwestie van afwachten op een mooie golf en het kiezen van het juiste moment om af te drukken, wat de nodige foto's duurde om het beste resultaat te krijgen.
Woelige Wateren bij het Paard van Marken vind je in de categorieën Beweging (natuurkunde), Fotografie, Golf (natuurkunde), Kust, Marken (Waterland), Nederland, Oceanen en zeeën, Paard van Marken, Vuurtorens, Water en Zonsopkomst.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Woelige Wateren bij het Paard van Marken als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Woelige Wateren bij het Paard van Marken van Mark Leeman

Koop de foto Woelige Wateren bij het Paard van Marken van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 65 209
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden