Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht

van Donker Utrecht

- Werkcode: 77 798

Donker Utrecht over Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht

Zicht op de Zandbrug en de Oudegracht vanaf de Bemuurde Weerd. Met de Weerdsingel op de voorgrond en de Dom op de achtergrond.

De Zandbrug is een rijksmonumentale laatmiddeleeuwse boogbrug. Direct aansluitend aan de zuidzijde van de brug liggen werfkelders en werven.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 9 oktober 2012.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl
Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Bemuurde Weerd, Bruggen, Domplein en de Dom van Utrecht, Donker Utrecht, Fotografie, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Oudegracht, Religieuze architectuur, Urban / Street, Utrecht en Zandbrug.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht van Donker Utrecht

Koop de foto Zandbrug, Oudegracht en Domtoren in Utrecht van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 77 798
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden