Zweedse rotskust

Zweedse rotskust van Mark Leeman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zweedse rotskust

van Mark Leeman

Zweedse rotskust van Mark Leeman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38423
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Stockholms Skärgård, oftewel de Stockholmse scherenkust is een archipel van vele eilanden bij de kust van Stockholm. Het eiland Muskö is één van deze eilanden, en is een prachtig plek waar zee, bos en rotskusten bij elkaar komen.

De gesteenten van deze rotskusten hebben vaak heel mooie tekeningen, daarbij is het erg opvallend hoe de vegitatie op deze rotspartijen kan groeiten. Deze foto is daar een mooi voorbeeld van.

De zon was hier net onder gegaan en het zachte nagloeien hiervan bescheen dit stuk rots. Ik gebruikte een speciaal filter waardoor ik de belichtingstijd kon oprekken tot enkele tientallen seconden. Het golvende water werd hierdoor op de foto heel rustig en zacht, wat ik goed bij de sfeer vond passen.

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Mark Leeman profielfotoLandschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken