Zweedse rotskust

van Mark Leeman

- Werkcode: 38 423

Mark Leeman over Zweedse rotskust

Stockholms Skärgård, oftewel de Stockholmse scherenkust is een archipel van vele eilanden bij de kust van Stockholm. Het eiland Muskö is één van deze eilanden, en is een prachtig plek waar zee, bos en rotskusten bij elkaar komen.

De gesteenten van deze rotskusten hebben vaak heel mooie tekeningen, daarbij is het erg opvallend hoe de vegitatie op deze rotspartijen kan groeiten. Deze foto is daar een mooi voorbeeld van.

De zon was hier net onder gegaan en het zachte nagloeien hiervan bescheen dit stuk rots. Ik gebruikte een speciaal filter waardoor ik de belichtingstijd kon oprekken tot enkele tientallen seconden. Het golvende water werd hierdoor op de foto heel rustig en zacht, wat ik goed bij de sfeer vond passen.
Zweedse rotskust vind je in de categorieën Fotografie, Gesteente, Kust, Muskö, Oceanen en zeeën, Rots (steen), Scherenkust, Zonsondergang en Zweden.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Zweedse rotskust als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zweedse rotskust van Mark Leeman

Koop de foto Zweedse rotskust van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38 423
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden