AMSTEL ROEIEN

AMSTEL ROEIEN van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • AMSTEL ROEIEN van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 32655

AMSTEL ROEIEN van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
AMSTEL ROEIEN van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het merendeel van landschappen en stadsgezichten die Rembrandts tekent, speelt zich af in en om Amsterdam. Een deel van de driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen wordt in de 17 eeuw langs de Amstel gemaakt. 400 jaar later ziet hetzelfde water er vanuit de Rembrandttoren zo uit als op deze foto. In het vroege voorjaar wordt op dit water de Head of the River hier geroeid, een van de grootste roeiwedstrijden van het land. Een week eerder is het water toneel van de Heineken Roeivierkamp van Nereus.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken