Aa in de mist

Aa in de mist van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aa in de mist

van robert wierenga

Aa in de mist van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 88255
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Het Hoge en Lage der Aa is 1 van de mooiste delen van het oude stadscentrum van Groningen. De oude zeilschepen die er afgemeerd liggen dagen bij aan een sfeer van vervlogen tijden. Ik heb geprobeerd deze sfeer te vangen door tijdens een mistige ochtend te fotograferen. Een afwerking in monochroom draagt bij aan dit effect.

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken