Het helmgras en het zand

van robert wierenga

- Werkcode: 54 947

robert wierenga over Het helmgras en het zand

In vind het altijd weer fascinerend om te zien wat wind en water met het zand op een strand kunnen doen. Er ontstaan vaak de meest mooie lijnen en sculpturen, en als fotograaf kun je uren zoet zijn met zoeken naar mooie beelden die hierin te vinden zijn. Deze foto is op het strand van Vlieland gemaakt, rond zonsondergang. Door het laag invallende strijklicht wordt de structuur van het mooie lijnenspel benadrukt. Ik vond het mooi om te zien hoe dit jonge plukje helmgras zijn best doet in deze lastige en continu veranderende ondergrond te wortelen.
Het helmgras en het zand vind je in de categorieën Avond, Bruin, Contrast, Drenthe, Duinen, Fotografie, Geel, Helm (gras), Kust, Leegte, Lijnen, Nederland, Oceanen en zeeën, Oost-Vlieland (plaats), Sepia (kleur), Stranden, Vlieland, Vloed, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Zand, Zandverstuiving, Zomer, Zonsondergang, Zwart-wit, robert wierenga, robertwierenga.com, warmte en zomeravond.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Het helmgras en het zand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het helmgras en het zand van robert wierenga

Koop de foto Het helmgras en het zand van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 54 947
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden