Winterwelvaart

van robert wierenga

- Werkcode: 122 163

robert wierenga over Winterwelvaart

Winterwelvaart is een jaarlijks festival aan een van de mooiste stukjes van Groningen, het Hoge en Lage Der Aa. In december meren oude vracht- en vissersschepen af, en kun je er theater, muziek en kunst beleven. Deze foto werd gemaakt na zonsondergang, als het kunstlicht zich mooi mengt met het nog aanwezige blauw in de lucht. De Der Aa Kerk springt er daardoor mooi uit.
Winterwelvaart vind je in de categorieën Blauw, Boten & Schepen, Der Aa-kerk, Fotografie, Groningen, Kade, Reflectie, Steden, Water, Winter, hoge der aa, lage der aa, robert wierenga, robertwierenga.com en winterwelvaart.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Winterwelvaart op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winterwelvaart van robert wierenga

Koop de foto Winterwelvaart van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122 163
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden