Einde van de storm

Einde van de storm van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 55303

Einde van de storm van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Einde van de storm van robert wierenga

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In 2012 had ik het geluk op Vlieland te zijn tijdens een flinke storm, windkracht 11 op het maximum. De veerboten voeren niet meer, de kade in het dorp was overstroomd en het was geweldig om op dat moment op het eiland te zijn, afgesloten van de buitenwereld. Deze opname is gemaakt toen de storm aan zijn einde kwam, en de achterkant van het stormfront over het eiland trok. Dat moment viel samen met de zonsondergang, echt een prachtig gezicht. Je kijkt op deze foto uit over de Waddenzee.

Over robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken