Muziekkoepel Noorderplantsoen

van robert wierenga

- Werkcode: 55 304

robert wierenga over Muziekkoepel Noorderplantsoen

Ik woon in Groningen, aan het mooie Noorderplantsoen. Dat is dus zo'n beetje mijn voortuin, en ik kom er dan ook vaak. De muziekkoepel is een markant bouwsel, onderaan de voet van de grootste heuvel in het plantsoen. Er worden soms muziekvoorstellingen gegeven, maar naar mijn smaak nog niet vaak genoeg. Ik heb deze foto in de herfst gemaakt, ruim na zonsondergang. De koepel is mooi uitgelicht, en dit warme licht heb ik gebalanceerd met het koele blauwe avondlicht. Ik flits niet vaak, maar hier heb ik een flitser gebruikt om de bladeren uit te lichten.
Muziekkoepel Noorderplantsoen vind je in de categorieën Avond, Blauwe uur, Blue hour, Fotografie, Groningen, Herfst, Indian Summer, Muziekkoepel, Nederland, Noorderplantsoen, Noorderplantsoenbuurt, Park, Stedelijke landschappen, avondlicht, plantsoen, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Muziekkoepel Noorderplantsoen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Muziekkoepel Noorderplantsoen van robert wierenga

Koop de foto Muziekkoepel Noorderplantsoen van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 55 304
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden