Strandpalen in de mist

van robert wierenga

- Werkcode: 47 825

robert wierenga over Strandpalen in de mist

Op een mistige dag ben ik een strandwandeling gaan maken op Texel. Daar kwam ik deze mooie groep strandpalen tegen. Ik heb een tijdje moeten zoeken tot ik een goede compositie gevonden had. Het is me uiteindelijk gelukt ze op een evenwichtige manier in beeld te brengen. Een afwerking in sepiatinten vond ik goed bij de serene sfeer van die dag passen.
Strandpalen in de mist vind je in de categorieën De Cocksdorp, Eiland, Fotografie, Kust, Mist, Nederland, Oceanen en zeeën, Paal (object), Simpel, Stranden, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Zand, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Strandpalen in de mist als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Strandpalen in de mist van robert wierenga

Koop de foto Strandpalen in de mist van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 47 825
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden