BRABANTS BOS

BRABANTS BOS van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • BRABANTS BOS van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34413

BRABANTS BOS van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
BRABANTS BOS van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In hele gebied ten zuiden van Breda en Tilburg is voor het vaststellen van de landsgrens tussen Belgie en Nederland amper gebruik gemaakt van de liniaal. Alleen waar het grensverloop over ?woeste gronden? verloopt, staat sinds 1843 een rechte lijn op de kaart. Landgoed Gorp en Roovert, De Utrecht en De Tulder, de grens meandert willekeurig door de gebieden. Bemoste grensstenen, gietijzeren grenspalen. Jachthuisjes, een oude boswachterwoning en heidelandschap met vennetjes. Een weg over een voormalige tramlijn. Als afsluiter een maaltijd in De Nieuwe Hoef, een Tiendhoeve uit 1641 waarvan pachters een tiende deel van hun oogst aan de landheer af moesten dragen? [EOS1dMrkIV|1/200s + 70mm|f10]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken