Facebook pixel
Beachy Head Lighthouse

Beachy Head Lighthouse van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 109256

Beachy Head Lighthouse van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Beachy Head Lighthouse van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Beachy Head Lighthouse. Seven Sisters. Bekende aanduidingen voor de krijtrotsen aan de zuidkust van Engeland in de buurt van Eastbourne. Deze vuurtoren (43 meter hoog, haar licht 48 kilometer ver zichtbaar) is gebouwd in 1902. Daarvoor stond er al driekwart eeuw een vuurtoren boven de klif, maar door zeemist die hier veel voorkomt was die vuurtoren vaak helemaal niet te zien. Sinds 1983 heeft de vuurtorenwachter plaatsgemaakt voor een geautomatiseerd licht. Sinds een paar jaar, door de komst van elektronische navigatiemiddelen, is het licht vervangen door een zwakker LED-lampje: zichtbaarheid 15km. De rood-witte kleur van de toren (het zogenaamde dagmerk) zou wegens bezuinigingen niet meer worden onderhouden. Maar de Britten zouden geen Britten zijn, dus werd er geld ingezameld en zo kan de toren er weer een flink aantal jaar tegen!
[2 AUG 2014. Canon EOS 1d, mark III, 130mm 1/800 f8]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken