Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht met kort gesnoeide bomen

Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht met kort gesnoeide bomen van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht met kort gesnoeide bomen van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 72524
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

Bemuurde Weerd Oostzijde in Utrecht met kort gesnoeide bomen. De bomen zijn uit voorzorg gesnoeid om het gewicht te verminderen, een paar dagen nadat even verderop een deel van de kademuur was weggezakt, meegetrokken door een omgevallen boom, waarschijnlijk door de combinatie overvloedige regenval en achterstallig onderhoud.

Deze foto is gemaakt in de avondschemering van 19 oktober 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken