Boom na storm

Boom na storm van Marlon Mendonça Dias

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Boom na storm van Marlon Mendonça Dias

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303721
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Landschapsfoto van een boom in de Diemer Vijfhoek na een zeer harde storm. Het is al bijna aan het schemeren en de hemel heeft een bijzondere kleur vlak na de storm. De boom is omringd door andere bomen, struiken en planten. De Diemer Vijfhoek, ook wel PEN-eiland genoemd, is een kunstmatig schiereiland naast IJburg. Hierop bevind zich een klein maar mooi natuurgebied beheerd door Staatsbosbeheer.

Over Marlon Mendonça Dias

Marlon Mendonça Dias profielfotoLandschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken