Boom na storm

van Marlon Mendonça Dias

- Werkcode: 303 721

Marlon Mendonça Dias over Boom na storm

Landschapsfoto van een boom in de Diemer Vijfhoek na een zeer harde storm. Het is al bijna aan het schemeren en de hemel heeft een bijzondere kleur vlak na de storm. De boom is omringd door andere bomen, struiken en planten. De Diemer Vijfhoek, ook wel PEN-eiland genoemd, is een kunstmatig schiereiland naast IJburg. Hierop bevind zich een klein maar mooi natuurgebied beheerd door Staatsbosbeheer.
Boom na storm vind je in de categorieën Bomen, Bossen, Fotografie, Landschappen, Landschapsfotografie, Modern, Natuurgebieden, PEN-eiland, Schade, Sfeer (gevoel), Storm, Wind en Zonsondergang.
Marlon Mendonça Dias profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marlon Mendonça Dias

Landschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. In mijn zoektocht naar spannende, verhalende en mooie landschapsbeelden zoek ik zeer uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland op: van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot klassieke natuurlandschappen. Die diversiteit aan locaties maakt mijn zoektocht nooit saai.

Daarnaast creëer ik ook landschappen. Zo bouw ik in de studio tabletop landschappen op, met o.a. voedsel en speelgoed, om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat de opgebouwde landschappen echt lijken. Maar dan wel met een knipoog. Ook ik combineer meerdere zelf gemaakte landschapsfoto's tot één nieuw, fictief, beeld met het doel een verhaal te vertellen over de echte wereld om ons heen.

Alle werken van Marlon Mendonça Dias


Waarom je kiest voor Boom na storm als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Boom na storm van Marlon Mendonça Dias

Koop de foto Boom na storm van Marlon Mendonça Dias op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303 721
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden