Born to be wild

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 492

Timeview Vintage Images over Born to be wild

Ze is geweldig, deze gemotoriseerde huisvrouw op slippers. Maar die bril is natuurlijk de kers op de taart van deze foto. Toen misschien bedacht als grapje, altijd bewaard, en vijftig jaar later opgedoken in een privéverzameling met bijzondere negatieven. Een geestig stukje fotokunst.(Collectie Timeview, Born to be Wild 1965)
Born to be wild vind je in de categorieën , Born to Be Wild, CZ Groep, Cafés / Restaurants, Digitale Kunst, Fotografie, Historische fotografie, Huisvrouw, Jurk, MZ (Zschopau), Moeder, Motorfiets en Vrouw.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Born to be wild als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Born to be wild van Timeview Vintage Images

Koop dit digital art werk Born to be wild van Timeview Vintage Images als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 492
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden