De Alpen jaren 50

De Alpen jaren 50 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Alpen jaren 50

van Timeview Vintage Images

De Alpen jaren 50 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323534
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Een prachtige zomerdag in de Alpen. De chauffeur is met zijn vriendin een dagje aan het toeren. Dak van de auto naar beneden gerold, net een cabrio. Wind in de haren, heerlijk. Zeg, je moet wel een foto maken hoor. Uitstappen. En even lachen!
Hier krijg je toch een enorm zomergevoel van. En misschien een beetje heimwee. Naar toen je zelf met je lief in je eerste auto op vakantie ging. Als dat zo is, dan is deze foto voor jou bestemd! (Collectie Timeview, Epic Landscapes, The Alps 1950s)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken