De Alpen jaren 50

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 534

Timeview Vintage Images over De Alpen jaren 50

Een prachtige zomerdag in de Alpen. De chauffeur is met zijn vriendin een dagje aan het toeren. Dak van de auto naar beneden gerold, net een cabrio. Wind in de haren, heerlijk. Zeg, je moet wel een foto maken hoor. Uitstappen. En even lachen!
Hier krijg je toch een enorm zomergevoel van. En misschien een beetje heimwee. Naar toen je zelf met je lief in je eerste auto op vakantie ging. Als dat zo is, dan is deze foto voor jou bestemd! (Collectie Timeview, Epic Landscapes, The Alps 1950s)
De Alpen jaren 50 vind je in de categorieën Alpen, Auto's, Bergen, Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Historische fotografie, Landschappen, Oldtimers, Vreugde, Woonstijl Vintage, Zomer, Zwart-wit en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor De Alpen jaren 50 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Alpen jaren 50 van Timeview Vintage Images

Koop de foto De Alpen jaren 50 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 534
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden