Schaatsen 1918

Schaatsen 1918 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schaatsen 1918

van Timeview Vintage Images

Schaatsen 1918 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Zullen we maar zeggen dat deze foto in Nederland is gemaakt? Waar anders stappen ze massaal op het ijs als het flink heeft gevroren? De dames dragen hun gewone schoenen, waar ze met leren bandjes ijzers onder hebben gebonden. Een hele prestatie om daarop vooruit te komen, maar het is ze ongetwijfeld gelukt. Toen konden ze ook veel vaker oefenen dan tegenwoordig. Zo te zien zijn ze van plan om in een lange sliert over het ijs te gaan zwieren. De achterste jongedame staat er wat verloren bij. Begrijpelijk, want ze heeft ook geen schaatsen aan. Maar misschien mag ze straks even ruilen met een haar vriendinnen. Dat is het grote voordeel van die onderbinders! Een prachtige nostalgische foto die ons doet terugverlangen naar een echte winter. Met echte ijspret. Maar dan wel op noren. (Collectie Timeview, Winter Wonderland, Ice Skating 1918)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken