Schaatsen 1918

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 468

Timeview Vintage Images over Schaatsen 1918

Zullen we maar zeggen dat deze foto in Nederland is gemaakt? Waar anders stappen ze massaal op het ijs als het flink heeft gevroren? De dames dragen hun gewone schoenen, waar ze met leren bandjes ijzers onder hebben gebonden. Een hele prestatie om daarop vooruit te komen, maar het is ze ongetwijfeld gelukt. Toen konden ze ook veel vaker oefenen dan tegenwoordig. Zo te zien zijn ze van plan om in een lange sliert over het ijs te gaan zwieren. De achterste jongedame staat er wat verloren bij. Begrijpelijk, want ze heeft ook geen schaatsen aan. Maar misschien mag ze straks even ruilen met een haar vriendinnen. Dat is het grote voordeel van die onderbinders! Een prachtige nostalgische foto die ons doet terugverlangen naar een echte winter. Met echte ijspret. Maar dan wel op noren. (Collectie Timeview, Winter Wonderland, Ice Skating 1918)
Schaatsen 1918 vind je in de categorieën , 1910-1919, Bergen, Fotografie, Historische fotografie, IJs, Skating, Sneeuw, Winter, Woonstijl Vintage, Zwart-wit, photo en wintersports.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Schaatsen 1918 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schaatsen 1918 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Schaatsen 1918 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden