Meisje op het strand jaren ‘20

Meisje op het strand jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Meisje op het strand jaren ‘20

van Timeview Vintage Images

Meisje op het strand jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323472
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Wat is dit meisje op een mooie, dromerige manier gefotografeerd. Echt een kunstwerkje. We krijgen zo ook een goed beeld van de badkleding uit die tijd. Kinderen hadden duidelijk wel meer vrijheid, maar een hoed hoorde er nog wel bij. Anders kreeg je sproeten. Verder draagt ze een simpel, licht jurkje. Daar kon je prima in spelen en pootjebaden. Van top tot teen het water ingaan, was waarschijnlijk nog niet zo gewoon. En laten we niet vergeten: veel mensen konden in die tijd niet zwemmen. (Collectie Timeview, Beachlife, 1920s)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken