Meisje op het strand jaren ‘20

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 472

Timeview Vintage Images over Meisje op het strand jaren ‘20

Wat is dit meisje op een mooie, dromerige manier gefotografeerd. Echt een kunstwerkje. We krijgen zo ook een goed beeld van de badkleding uit die tijd. Kinderen hadden duidelijk wel meer vrijheid, maar een hoed hoorde er nog wel bij. Anders kreeg je sproeten. Verder draagt ze een simpel, licht jurkje. Daar kon je prima in spelen en pootjebaden. Van top tot teen het water ingaan, was waarschijnlijk nog niet zo gewoon. En laten we niet vergeten: veel mensen konden in die tijd niet zwemmen. (Collectie Timeview, Beachlife, 1920s)
Meisje op het strand jaren ‘20 vind je in de categorieën 1920-1929, Baden (activiteit), Fotografie, Oceanen en zeeën, Stranden, Vrouw, Woonstijl Vintage, Zand, Zomer, Zon, Zwart-wit, dreaming en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Meisje op het strand jaren ‘20 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meisje op het strand jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Meisje op het strand jaren ‘20 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 472
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden