Brug 9

Brug 9 van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Brug 9 van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 32676

Brug 9 van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Brug 9 van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een kijkje de Oude Leliestraat in, vanaf Het Singel in Amsterdam. Deze gracht werd in 1428 gegraven. Tot de stadsvergroting, zo rond 1585, vormde dit water de westelijke stadsgrens. De Torensluis uit 1648 is de oudste bewaard gebleven en met 42 meter tevens de breedste brug van de hoofdstad. De karakteristieke boogbrug, ook 'Brug 9' genoemd, is zo breed omdat hier tot in 1829 een toren stond. De kerkers van het complex maken nog deel uit van het bruggenhoofd. De brug wordt ook als marktplein gebruikt, en als terras. Vandaag de dag telt Amsterdam ruim 1500 bruggen.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken