COOPER ISLAND BVI

COOPER ISLAND BVI van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • COOPER ISLAND BVI van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34265

COOPER ISLAND BVI van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
COOPER ISLAND BVI van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Geen Mini te bekennen op dit kleine eiland. (Ook geen enkele andere auto te vinden hier.) Geen veerpontje en geen vliegtuig doet Cooper Island aan. De Manchioneel Bay waarover we uitkijken, is alleen te bereiken per eigen schip of een bootje dat speciaal naar dit mooie plekje op de Britse Maagdeneilanden vaart. Oost ligt Ginger Island, west Salt Island, allemaal deel van de British Virgins waar het permanent mooi weer is. Nouja, bijna altijd dan. Want vlakbij deze baai ligt -onder water- de R.M.S Rhone (Royal Mail Steamer) die in 1867 tijdens een orkaan verging. Wrakduikers verblijven in deze baai en lunchen of dineren met dit uitzicht op zee vanuit de Cooper Island Beachclub. Verder op deze foto voor de liefhebber een Hallberg-Rassy, zeiljacht Sailody.
[EOS5dMrkII|1/400s + 16mm|f8]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken