Vurig voorjaar in vlam

Vurig voorjaar in vlam van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 153891

Vurig voorjaar in vlam van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Vurig voorjaar in vlam van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze bloesembloem tegen z'n vurige achtergrond was oorspronkelijk niet zo'n heel spectaculaire foto als het om kleur gaat. Dus daar heb ik wat van toegevoegd. Toen nog wat meer en nog wat meer en opeens kwam de foto tot leven. Erg gaaf als dat gebeurt. Ik ben dan ook erg blij met de uitkomst. De hele foto is nu veel warmer en door de achtergrond ook veel vuriger. De combinatie van de rode en oranje kleuren met de schaduwen en lijnen van andere takken levert een soort vlammenspel op. Leuk om te zien hoe zoiets teder als een bloesembloemetje kan uitgroeien tot iets met meer vuur en passie.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken