De reiger en de Helper

van robert wierenga

- Werkcode: 51 924

robert wierenga over De reiger en de Helper

Windmolen "De Helper" aan het Paterswoldse meer is een locatie waar ik regelmatig te vinden ben om rond zonsondergang te fotograferen. Het is dicht bij mijn eigen huis, en de zon gaat mooi achter het meer onder, en dat geeft vaak mooi licht. Op deze avond had ik geluk. Het had de hele dag geregend, maar vlak voor zonsondergang trokken de wolken weg. Achter de molen kun je ze nog net zien. Hierdoor had het warme licht van de ondergaande zon alle ruimte om door een schoon geregende lucht vol op de molen en steiger te knallen. De wind ging bijna liggen, waardoor het water mooi kalm werd, zodat de molen mooi in het spiegelende water reflecteerde. Als kersje op de taart ging een mooie reiger vlak voor mijn neus zijn avondtoilet zitten doen. Soms zitten deze mooie dieren ook seconden lang stil, precies lang genoeg voor mij om af te drukken voor deze foto.
De reiger en de Helper vind je in de categorieën De Helper, Fotografie, Groningen, Groningen (provincie), Haren, Horizon (lijn), Meren, Molens, Nederland, Papier, Reflectie, Reigers, Rust, Simpel, Spiegelbeeld (reflectie), Stedelijke landschappen, Steiger (haven), Vogels, Water, Wolken, Zen, Zonsondergang, buienlucht, noorden, robert wierenga, robertwierenga.com, sereen, warmte en zomeravond.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor De reiger en de Helper als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De reiger en de Helper van robert wierenga

Koop de foto De reiger en de Helper van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 51 924
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden