Drie bosanemonen op een rij

Drie bosanemonen op een rij van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Drie bosanemonen op een rij

van Arja Schrijver Fotografie

Drie bosanemonen op een rij van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278749
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Drie bosanemonen op een rij tegen een dromerige achtergrond. De zon scheen mooi door de anemonen heen. Door de vorm van hun blaadjes zijn het zo net drie sterretjes, maar dan in het bos in plaats van aan de hemel. Het leuke aan deze foto vind ik ook dat je de structuur van de witte blaadjes goed kunt zien. En natuurlijk ook de gele meeldraden in de bloem rechts. Toch weer wonderlijk hoe de natuur in elkaar zit en zo iets moois heeft weten te creëren. Overigens, zo mooi en lieflijk als de bloemen zijn, het sap van de plant is wel giftig. Lekker laten staan dus en van een afstandje van deze bloemen genieten.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken