Drie bosanemonen op een rij

van Arja Schrijver Fotografie

- Werkcode: 278 749

Arja Schrijver Fotografie over Drie bosanemonen op een rij

Drie bosanemonen op een rij tegen een dromerige achtergrond. De zon scheen mooi door de anemonen heen. Door de vorm van hun blaadjes zijn het zo net drie sterretjes, maar dan in het bos in plaats van aan de hemel. Het leuke aan deze foto vind ik ook dat je de structuur van de witte blaadjes goed kunt zien. En natuurlijk ook de gele meeldraden in de bloem rechts. Toch weer wonderlijk hoe de natuur in elkaar zit en zo iets moois heeft weten te creëren. Overigens, zo mooi en lieflijk als de bloemen zijn, het sap van de plant is wel giftig. Lekker laten staan dus en van een afstandje van deze bloemen genieten.
Drie bosanemonen op een rij vind je in de categorieën , Bloemen, Bosanemoon, Fotografie, Lente, Macrofotografie, Moederdag, Romantiek stroming, Sfeer (gevoel), Zachte dag en Zon.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Drie bosanemonen op een rij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Drie bosanemonen op een rij van Arja Schrijver Fotografie

Koop de foto Drie bosanemonen op een rij van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278 749
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden