MOTORTANKSCHIP

MOTORTANKSCHIP van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 33307

MOTORTANKSCHIP van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Motortankschip Reggestroom, onderweg van Zwolle naar Rotterdam, verlaat 's nachts in een zware regenbui de Prinses Beatrixsluis bij Nieuwegein. Van dit sluizencomplex, geopend in 1938 en inmiddels verheven tot Rijksmonument, is tevens een miniatuur te zien in Madurodam. Het sluizencomplex bestaat uit twee kolken van ieder 18 bij 225 meter waar jaarlijks 50.000 binnenvaartschepen passeren. Naar verwachting komt in 2020 een derde 'kolk' gereed. Deze tanker gaat zo'n 2.000.000 liter dieselolie laden in de grootste haven van Europa en naar België vervoeren. [EOS1d|30s + 16mm|f6,3]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken