Hoopvol licht van sneeuwklokjes

Hoopvol licht van sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 151531

Hoopvol licht van sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Hoopvol licht van sneeuwklokjes van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In de winterse kou zijn deze sneeuwklokjes met hun witte, pure blaadjes een symbool van nieuw leven, van de aankomende lente. De witte blaadjes zijn als lantaarntjes die al wiegend in de wind hun licht laten schijnen op het aankomende voorjaar.

Maar bij deze foto was het voorjaar nog ver te zoeken. Koude temperaturen overheersten, de lente was nog niet in zicht. De sneeuwklokjes zijn hier dus weliswaar een eerste teken van nieuw leven, maar ze zijn ook nog kwetsbaar. Bij die breekbaarheid in de winterse omstandigheden vond ik koelere kleuren goed van toepassing. De foto heb ik dus zodanig bewerkt dat deze een meer winterse uitstraling kreeg.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken