KOKERBOOMWOUD

KOKERBOOMWOUD van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

KOKERBOOMWOUD

van Sybrand Treffers

KOKERBOOMWOUD van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34125
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194 gratis verzending!

Omschrijving

De kokerboom is eigenlijk geen boom. De Aloe Dichotoma is een uit de kluiten gewassen vetplant. Hier een foto van het bekende Kokerbomenwoud bij Keetmanshoop, een stadje tussen Lüderitz en de Namib Desert in Namibië. De kokerboom komt verder alleen voor in erg droge streken in het noordoosten van Zuid-Afrika en in Botswana. De holle takken werden vroeger gebruikt als pijlkokers door de lokale bevolking. [EOS1dMrkII|1/160s + 24mm|f3,2]

Dit werk wordt aangeboden door Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken