KONINKLIJKE MAATSCHAP

KONINKLIJKE MAATSCHAP van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • KONINKLIJKE MAATSCHAP van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 32853

KONINKLIJKE MAATSCHAP van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
KONINKLIJKE MAATSCHAP van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder. Een bijzonder akkerbouwbedrijf in Zeeland ten noorden van de stad Goes, tussen Kattendijke en Wolphaartsdijk. Ruim twee eeuwen geleden werden de schorren en slikken noord van Goes ingepolderd door 24 kooplieden uit Rotterdam. Ze vestigden er samen slechts één bedrijf. Het werd één van de grootste landbouwbedrijven van Nederland en bestaat nog steeds. 1700 hectare, maar ook 160 hectare aan mosselpercelen in de Oosterschelde. Tegenwoordig is De Wilhelminapolder eigendom van 395 maten, die overal in Nederland en daarbuiten wonen. [EOS5d|1/250s + 70mm|f18]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken