Konikpaarden in de Oostvaardersplassen

Konikpaarden in de Oostvaardersplassen van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 120418

Konikpaarden in de Oostvaardersplassen van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een prachtige scherptediepte foto van twee Konik paarden in de Oostvaarders plassen. Konik paarden zijn prachtige beesten, ookal kmen ze wat zielig en somber over. De paarden zijn erg bekend geworden door de Nederlandse natuurfilm De Nieuwe Wildernis. de film gaf mij inspiratie om dit mooie natuurgebied en deze prachtige paardenras eens op te zoeken en te fotograferen. Eerlijk gezegd ben ik absoluut geen paardenmens, maar de konikpaard vind ik wel een schitterend en ruige paardenras en zeer interessant om te fotograferen en bekijken.
Om de maximale scherpte en kleuren uit deze foto te halen, raad ik u Xpozer aan als materiaalkeuze.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken