LISSABON, PONTE 25 DE ABRIL

LISSABON, PONTE 25 DE ABRIL van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 38627

LISSABON, PONTE 25 DE ABRIL van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
175 gratis verzending!
LISSABON, PONTE 25 DE ABRIL van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Zonsondergang bij een van de bekendste bruggen van Lissabon: "Ponte 25 de Abril". Oorspronkelijk was deze brug uit 1966 vernoemd naar de premier van Portugal a.k.a. dictator Salazar. Tijdens de Anjerrevolutie, een geweldloze militaire staatsgreep in 1974 werd de brug tot "25 Aprilbrug" gekroond. Er loopt een zesbaans autoweg over de brug en het oorspronkelijke plan ook een trein over de brug te kunnen laten rijden, is uiteindelijk in 1999 uitgevoerd. De hangbrug over de Taag is daarvoor voorzien van, op deze foto zichtbare extra kabels net boven de bestaande constructie. De brug is gebouwd door de American Bridge Company, een bedrijf dat veel ervaring heeft met net bouwen van bruggen in gebieden waar aardbevingen voorkomen. Lengte: 2277 meter, hoogte: 70 m. Langste overspanning: 1012 meter. Op de foto zijn tevens havenkranen op de noordoever/stadskant te zien. De foto is varende op rivier genomen. [EOS1dMrkIV|1/500s + 150mm|f10]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken