MONTANHA DO PICO

MONTANHA DO PICO van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • MONTANHA DO PICO van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34130

MONTANHA DO PICO van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
MONTANHA DO PICO van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vulkaan Montanha do Pico. Met 2351 meter is deze berg niet alleen de hoogste berg van de Azoren en van het moederland Portugal, maar 'Pico' is ook meteen het hoogste punt van de hele Mid-Atlantische rug. Het verklaart ook meteen de naam van het eiland: bergpiek. Pico is 't op een na grootste eiland van de archipel. De krater van de vulkaan Pico heeft een diameter van 700 meter en een diepte van 30 meter. De top van de vulkaan wordt gevormd door een kleinere berg die zelf weer 100 meter hoog is.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken