MUUR

MUUR van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 46267

MUUR van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!
MUUR van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een keertje niet de Berlijnse Muur, maar gewoon een oud muurtje van een kerk, enigszins verlengd met hedendaagse technologie. U treft dit metselwerk aan in Zevenbergen, Noord Brabant. Deze bakstenen zijn echter ook 1 op 1 geplaatst in een gang van een kantoor in Breda en in een bedrijfsrestaurant in Zwolle. Geplaatst door GRAAG GEDAAN uit Harmelen, op afwasbaar stevig kunststof uit een stuk. Ook op canvas of dibond zorgt het voor een gevoel van eeuwenoude stevigheid zodra het aan de muur hangt. Size matters, hoe groter besteld, des te grootscher het effect. Voor de liefhebber van details

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken