NIEUWE WATERWEG

NIEUWE WATERWEG van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 47751

NIEUWE WATERWEG van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
162 gratis verzending!
NIEUWE WATERWEG van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een zeeschip (Samskip Courier, MMSI: 304923000) en twee binnenvaartschepen varen via de Nieuwe Waterweg richting Rotterdam. Op de achtergrond De Maeslantkering, een zeer bijzondere stormvloedkering dat Nederland beschermd tegen het water. Misschien lijkt deze foto stevig bewerkt te zijn, dat is echter niet het geval. De zwart-wit omgeving waarin boeien en boten dobberen, is het gevolg van stevig regenbuien. [EOS1dMrkIV|1/400s + 180mm|f3,5]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken